Tässäkö maailman rajuin rumpali? Katso huima video

Nettivideot · Stara.fi

Firman juhlissa tai vastaavissa tapahtumissa nähdään yleisimmin sekalaisia cover-yhtyeitä niin Suomesa kuin ulkomaillakin. Bändien tyylit ovat useimmiten varsin samankaltaisia, joten joukosta erottuminen ei ole kovin vaikeaa.

Nyt Yhdysvalloista on löytynyt alan bändi, joka erottuu joukosta ainakin rumpalillaan. Kyseessä on Rick K & The Allnighters -niminen yhtye, jonka huima esiintyminen tallennettiin jo 13. heinäkuuta 2008. Vasta tänä keväänä video on kuitenkin noteerattu laajemmin medioissa ympäri maailmaa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Videolla nähdään perinteisen yhtyeen lisäksi rumpali, joka nousee kirkkaasti päärooliin huippuenergisellä esiintymisellään. Videon otsikossa tiedustellaankin, että onkohan mies tullut oikeaan paikkaan soittamaan. Rumpali onkin nyt noussut lähes kulttisuosioon Yhdysvalloissa. Myös yhtyeen kitaristi hehkuttaa menoa välispiikissään.

– Tätä minä kutsun Texas-tyyliseksi rock’n’rolliksi, kitaristi toteaa.