Kohukaunotar Anne-Mari Berg tenttasi Danko Jonesia seksuaalisuudesta backstagella – katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Helsingissä järjestettiin massiivinen konserttitapautuma Helsinki Live! Paikan päällä illan tähtiesiintyjänä nähtiin Skunk Anansien ja Guns N’ Rosesin lisäksi myös muiden muassa Danko Jones. Supertähti tapasi tapahtuman backstagella suomalaisen kohukaunottaren.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi suuntasi tapahtuman backstagelle vierailevana haastattelijana toimineen Anne-Mari Bergin johdolla ja tavoitti sieltä keikkaansa valmistautuvan Danko Jonesin. Elämänsä ensimmäistä kertaa haastattelijana toiminut Anne-Mari tiedusteli yhtyeen jäseniltä muiden muassa seksuaalisuudesta. Katso haastattelu kahtena videona tästä.

Samalla kundit kertovat myös esimerkiksi omista suomalaisista suosikkiartisteistaan ja hehkuttavat erityisesti muiden muassa Michael Monroeta, jota he nimittävät rocklegendaksi. Suomalaistähteä kovasti fanittava Danko muistelee muiden muassa erästäkin Espanjassa näkemäänsä Hanoi Rocksin hurjaa keikkaa.