Bloggarin valokuva P.Diddyn levyn kansikuvaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin lukeutuva hiphop-tähti Diddy julkaisee pian uuden albuminsa nimeltään Last Train To Paris. Levyn kansikuva julkistettiin viime viikolla. Sen takaa löytyy poikkeuksellinen tarina.

Sean ”Diddy” Combs käyttää nimittäin levynsä kannessa australialaisen Jrod-nimisen bloggarin pariisilaisella rautatieasemalla ikuistamaa valokuvaa. Supertähti törmäsi kuvaan sattumalta surffaillessaan internetissä ja päädyttyään miehen LiterallyAnotherAussieInLondon.com -nimiseen blogiin.

Nykyisin Lontoossa asuva nuori mies kertoi The Sun -lehdelle olleensa yllättynyt kun artistin edustajat ottivat yhteyttä ja ilmoittivat haluavansa ostaa kuvan levynkanteen. Bloggaaja itse ei uskonut suttuisen kuvan saavan tällaista huomiota osakseen. Hän suostui ehdotukseen erityisesti koska levy-yhtiö halusi maksaa kuvasta. Hän ei kuitenkaan kysynyt mihin kohtaan kantta valokuva olisi menossa, joten yllätys oli melkoinen kun se olikin koko kansikuva.

Diddy Last Train To Paris Cover