Daisy Lowen nakukuvia verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina, mutta alunperin hänet tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta. Hänen isänsä on nimittäin Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale, jonka isyys selvisi vasta myöhemmin ja hän on siksi myös Daisyn kummisetä.

Malliurallaan upean läpimurron tehnyt 21-vuotias Daisy Lowe lukeutuu nykyisin jo huippumallien kastiin, sillä hän poseeraa tänä vuonna mallimaailman arvostetuimmassa kalenterissa. Lowe nähdään Pirelli 2010 -kalenterissa myös alastomana. Kerroimme viime viikolla kuinka kaunotar sai kunnian poseerata Esquire-lehden kannessa ja sisäsivuilla paljastavissa kuvissa.

Nyt saman kuvasarjan otoksia on julkaistu verkossa enemmänkin, sillä mukana on nyt videolta kaapattuja otoksia, jotka eivät lehteen saakka päätyneet. Katso kuvat tästä ja video tästä. Videolla Daisy nähdään tanssimassa vähäpukeisena ja lopulta myös osittain nakuna.

21-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Malliuransa jo kaksivuotiaana aloittanut neitokainen on ehtinyt poseerata lukuisten muotilehtien ja maineikkaan Pirelli-kalenterin lisäksi myös catwalkeilla. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Isän todellinen henkilöllisyys selvisi isyystestissä vasta Daisyn ollessa teini-iässä, ja siksi Gavin on myös nuorukaisen kummisetä. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.