Elizabeth Reaserin rinta paljastui nolosti gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Hollywoodissa nähtiin todellista supertähtien ilotulitusta, kun näyttelijät ja poptähdet suuntasivat joukolla juhlimaan MTV Movie Awards -palkintogaalaan. Tapahtuman punaisella matolla nähtiin toinen toistaan näyttävämpiä kaunottaria ja asuja.

Nyt kuvamateriaalin joukosta on kaivettu esiin myös nolo vilautus. Erityisesti teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien tähti Elizabeth Reaser saapui punaiselle matolle mustaan housupukuun sonnustautuneena. Asu oli varustettu suurehkolla vatsaan saakka ulottuvalla kaula-aukolla, joka kuitenkin kostautui paljastaen nolosti näyttelijättären rinnan. Katso kuvat tästä.

34-vuotias amerikkalainen Elizabeth Reaser on näyttelijä, joka on työskennellyt niin televisiossa ja elokuvissa kuin teattereidenkin lavoilla. Hänen tunnetuin roolinsa nähdään Twilight-elokuvissa, mutta muita rooleja on nähty muiden muassa Greyn anatomia, Kova laki ja The Ex-List -televisiosarjoissa.