Frendit-sarjan tähdet eivät mukana Scream-elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina Hollywoodissa on huhuttu kovasti, että näyttelijäkaunottaret Jennifer Aniston ja Courteney Cox olisivat tulevan Scream-elokuvan vierailevia supertähtiä. Nyt huhut on kuitenkin kiistetty perättöminä, eikä Anistonia ja Coxia ilmeisesti elokuvassa nähdä.

Tuotantoyhtiö on katkaissut huhuilta siivet ja todennut että kumpikaan tähti ei ole mukana elokuvassa. Courteney Cox tapasi aviomiehensä David Arquetten alunperin ensimmäisen Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Hänen kerrottiin jo allekirjoittaneen sopimuksen elokuvasarjan neljännestä osasta ja pyytäneen Jenniferiä mukaan vierailevaksi tähdeksi.

Varsin seikkaperäisten huhujen mukaan Aniston olisi ollut käsikirjoituksen mukaan elokuvan ensimmäinen uhri kuollen heti leffan avauskohtauksessa. Weinstein Companyn edustajat ovat nyt kuitenkin kiistäneet tiedot Us Magazinelle.