Giorgia Palmasista puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman kärkikaartiin on vuosittain lukuisia uusia tulokkaita, joista vain murto-osa jää otsikoihin pysyvästi. yksi tämän vuoden lupaavimmista uusista kaunottarista on italialainen Giorgia Palmas.

Kotimaassaan jo vuosien ajan suuresta suosiosta nauttinut tumma kaunotar on nyt noteerattu viimein myös Yhdysvalloissa, kun hänen tuoreimmat bikinikuvansa ovat päätyneet viihdelehtien sivuille. Giorgia kuvattiin nauttimassa täysin rinnoin merellisistä lomatunnelmista bikineihin verhottuna. Katso kuvat tästä.

28-vuotias italialainen Giorgia Palmas tunnetaan kotimaassaan erityisesti televisiokasvona ja mallina. Hän tuli alunperin tunnetuksi voitettuaan vuonna 2000 sekä Miss Italia että Miss Europe -tittelit ja sijoituttuaan Miss Maailma -kilpailuissa toiseksi. Sen jälkeen hän on menestynyt monissa kauneuskilpailuissa ja esimerkiksi suositun Striscia la notizia -televisio-ohjelman tähtenä. Palmas toimii myös Cotton Club -alusvaatemerkin mainoskasvona.