Jay Leno ja Conan O’Brien saivat todellisen haastajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen keskusteluohjelmien uusjako alkoi tämän vuoden alussa, kun Conan O’Brien joutui jättämään paikkansa The Tonight Show -ohjelman isäntänä vain seitsemän kuukauden jälkeen. Ensi syksynä Conan palaa tauolta ja aloittaa ohjelmansa pienehköllä kaapelikanavalla.

Maaliskuussa Jay Leno palasi vanhoihin saappaisiinsa The Tonight Show -ohjelman ruoriin. Hänen paluunsa ei ole kuitenkaan saanut aivan odotetunlaista menestystä, ja parhaillaan alalla onkin menossa katsojien uusjako. Tässä kisassa voitokkain on tähän mennessä ollut Jimmy Kimmel, joka on aiemmin ollut lähinnä altavastaaja myös myöhäisillassa. Hollywoodin ytimestä ohjelmaansa lähettävä Kimmel on Conanin lähdön jälkeen kuitenkin nostanut huomattavasti suosiotaan.

Myöhäisillassa katsojia hauskuttava Jimmy Kimmel teki toukokuun lopussa kaikkien aikojen katsojaennätyksensä ja suosion nousun odotetaan jatkuvan. Jo nyt hänellä on enemmän katsojia kuin kilpailijoilla Craig Fergusonilla ja Jimmy Fallonilla. Tähtäimessä lienevät kuitenkin suuremmat nimet Leno ja O’Brien, joiden ohjelmat nähdään hieman aiemmin.