Kristen Stewart ja Taylor Lautner tapaavat pohjoismaisia faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tukholmassa järjestetään 21. kesäkuuta Twilight-elokuvan fanitapaaminen, jossa paikalla ovat leffan päätähdistä Kristen Stewart ja Taylor Lautner. Fanitapahtuma järjestetään Hovet-areenalla Tukholmassa.

Tapahtumassa Kristen ja Taylor nousevat lavalle vastatakseen fanien kysymyksiin. Lisäksi luvassa on musiikkia Twilight-elokuvista ja faneilla on mahdollisuus nähdä kohtaus tulevasta Twilight – Epäilys -elokuvasta. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta eturiviin voi saada lippuja vain arvonnassa.

Kristen Stewart esittää elokuvassa Bella Swania ja Taylor Lautner ihmissusi Jacobia. Molemmat ovat ampaisseet maailman tietoisuuteen Twilight-elokuvien päätähtinä. Twilight – Epäilys saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta 2010.