Melinda Messengerin iltapuku ei peittänyt silikoneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Melinda Messenger sijoittui viime vuonna palkintosijoille Britannian paras peppu -äänestyksessä, joka järjestettiin jo 27. kerran. Nyt samainen neitokainen on paljastellut tahattomasti hieman liikaa julkkisjuhlissa.

Melinda Messenger oli viikonloppuna mukana Lontoon Palladiumissa järjestetyssä Bafta Awards -palkintogaalassa, jonne hän oli pukeutunut upeaan silkkiseen ja kullanhohtoiseen iltapukuun. Kaunottaren poistuessa tapahtuman jatkoilta hänen asunsa yläosa ei onnistunut peittämään hänen rintavarustustaan, josta paljastui hieman liikaa. Katso kuvat tästä.

39-vuotias englantilainen Melinda Messenger on televisiotähti ja glamour-malli tunnetaan erityisesti muodoistaan ja 34DDD-kokoon kasvatetuista silikonirinnoistaan. Kolmossivun tyttänäkin usein poseerannut kaunotar aiheutti aikanaan kohua liian vähäpukeisilla mainosposeerauksillaan, kun viranomaiset kielsivät kampanjan. Melinda aloitti televisiouransa vuonna 1997 ja teki sittemmin useita ohjelmia.