Molly Sims paljasti takapuolensa rusketusraidat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Molly Sims on tullut suomalaisille tutuksi muiden muassa suositun Las Vegas -sarjan vaaleana tähtenä, mutta hänet on ikuistettu viime aikoina vain harvoin bikineissä tai muunlaisissa mallikuvissa.

Edellisen kerran hänet tosin nähtiin bikineissä vain pari viikkoa sitten. Meksikossa lomaillut televisiokaunotar näytti ystävineen heidät löytäneille paparazzeille mitä mieltä he olivat kutsumattomista kuvaajista. Kolme bikiniasuista kaunotarta näytti nimittäin kameroille keskisormea parvekkeelta. Samalla Molly esitteli kuvaajille myös takapuolensa rusketusraitoja. Katso kuvat tästä.

36-vuotias Molly Sims tunnetaan nykyisin pääasiassa Las Vegas -sarjan Delinda Delinen roolista. Ennen televisiouraansa hän teki menestyksekästä uraa mallimarkkinoilla ja poseerasi muiden muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Suosikkisarjan päättymisen jälkeen hän on näytellyt muutamissa elokuvissa, mutta ilman suurempaa menestystä. Vuonna 2009 hänet nähtiin elokuvissa Vaaleanpunainen Pantteri 2 ja Anna palaa! Sims tekee myös hyväntekeväisyyttä keräämällä rahaa esimerkiksi meksikolaisille orpolapsille. Tällä hetkellä Molly Sims seurustelee näyttelijä Aaron Eckhartin kanssa.