RATT-keikka peruuntui Sauna Open Airissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen hardrock-ikoni RATT joutuu perumaan tulevan Euroopan kiertueensa, jonka joukossa on myös esiintyminen Sauna Open Air -festivaaleilla, sillä bändin vokalisti Stephen Piercy joutuu äkilliseen tyräleikkaukseen vielä tällä viikolla.

Bändi on erittäin pahoillaan tapahtuneesta. Se odotti innolla 11 vuoden levytystauon jälkeen alkavaa kiertuettaan. Yhtyeen uusi albumi julkaistiin äskettäin ja se debytoi useiden maiden albumilistoilla. Bändi pyrkii etsimään korvaavia esiintymispäiviä peruttuihin maihin. Tällä tietoa RATT-kiertue Pohjois-Amerikassa syyskuussa toteutuu.

Näin nopealla aikataululla Saunan perjantaille ei ole luvassa korvaavaa esiintyjää vaan muutokset esiintymisjärjestyksessä hoidetaan jo ilmoitetuilla bändeillä.