Ruisrock salonkikelpoiseksi – uutuutena samppanjabaari!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen maineikkaimpiin lukeutuva rockfestivaali Ruisrock laajenee tänä vuonna salonkikelpoiseksi uusien tuotteidensa myötä. Nyt luvassa on rockin lisäksi esimerkiksi Hans Välimäen gournet-burgereita ja samppanjabaari.

Tänä kesänä 40-vuotisjuhliaan viettävä Ruisrock panostaa juhlavuotenaan aikaisempaakin enemmän ruoka- ja juomapalveluihin. Michelin-tähdillä palkittu keittiömestari Hans Välimäki tuo festivaalialueelle gourmet-hampurilaiskioskin, Niitty- ja Rantalavojen läheisyyteen rakennetaan uudistetut ravintola-alueet ja niemennokkaan pystytetään samppanjabaari.

– Tänä kesänä tuomme Ruisrockiin aitoa Angus-häränlihaa, josta valmistamme delux-burgerin. Ihminen on kokonaisuus, joka tarvitsee tasapainon säilyttämiseksi kunnon ruokaa, kunnon juomaa ja kunnon musaa, Hans Välimäki toteaa.

– Juhlavuoden kunniaksi olemme lisänneet ruoka- ja juomavaihtoehtoja entisestään, ja alueelta löytyy perinteisemmän festivaaliruoan lisäksi oikeita ruokaravintoloita. Yhteistyömme Suomen arvostetuimman kokin Hans Välimäen kanssa jatkuu entistäkin tiiviimpänä, ja tänä vuonna avaamme yhteisen samppanjabaarin, kertoo Ruisrockin promoottori Juhani Merimaa.

Viileän kuohujuoman seuraksi samppanjabaarista on myös saatavilla Hans Välimäen suunnittelemia tapas-henkisiä ruokia. Ruisrockin samppanjabaarista voi myös katsella vierestä lipuvia ruotsinlaivoja tai kuunnella Ranta- ja Converse-lavojen esiintyjiä.