Victoria Justice hurmasi julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin nuoren polven julkkiskaartista nousee aika ajoin uusia nuoria tähtiä viihdelehtien otsikoihin. Yksi kovaa vauhtia seuraavaksi teinitähdeksi nousevista kaunottarista on 16-vuotias näyttelijä-laulaja Victoria Justice.

Victoria Justice nähtiin joulukuussa juhlimassa Hollywoodin Nobu-ravintolassa järjestetyissä Golden Globe -bileissä näyttävään hopeanhohtoiseen coctail-asuun pukeutuneena, ja pian Victoria kuvattiin puolestaan Fox-televisiokanavan bileissä. Nyt nuori ja tumma kaunotar on edustanut MTV Movie Awards -juhlissa. Katso kuvat tästä.

16-vuotias näyttelijä-laulaja Victoria Justice on näytellyt vuodesta 2005 saakka suositussa Zoey 101 -nuortensarjassa, jossa hän näyttelee Lola Martinezin roolia. Hänet on nähty myös muutamissa elokuvissa, joista vuoden 2009 aikana ensi-iltansa saivat The Kings of Appletown ja televisioelokuva Spectacular! Vuonna 2010 hän tähdittää myös televisiosarjaa Victorious. Justice on julkaissut laulu-urallaan kaksi albumia, joista A Thousand Miles julkaistiin vuonna 2007 ja Spectacular! vuonna 2009. Hauskana kuriositeettina mainittakoon, että Victoria on syntynyt Floridassa sijaitsevassa Hollywoodin kaupungissa.