Victoria Silvstedt bikinipeppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt rakastaa julkisuutta erityisesti nyt kun sitä ei ole hänelle viime kuukausina juuri siunaantunut. Viime kuussa hän poseerasi kuitenkin useammankin kerran viihdelehdissä.

Silvstedt ikuistettiin useammankin kerran julkkisjuhlissa ja muiden muassa lekottelemassa huvijahdin kannella Monte Carlossa ja Cannesissa. Tällä kertaa hänet on kuvattu paparazzien toimesta bikineissä. Povipommi keikisteli sattumalta kuvaajille esimerkiksi bikinipeppu pystyssä hiekkarannalla. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on luonut uraa muun muassa mallina, juontajana ja laulajana. Hän osallistui vuonna 1993 Miss Ruotsi -kilpailuun, jossa hänet kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Tähdeksi povipommi nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista glamour-malleista.

Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison. Nykyisin lähinnä vilautuksistaan kuuluisa Silvstedt oli teini-ikäisenä myös olympiatason laskettelija. Playboyssakin poseeranneen naisen urheilu-ura tyssäsi kuitenkin jo 16 vuoden iässä olkapäävammaan.