Britney murtui – hävisi huoltajuuden oikeudessa isälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kolme vuotta sitten elämänsä aallonpohjassa rypenyt poptähti Britney Spears oli tuolloin niin huonossa kunnossa sekä henkisesti että fyysisesti, että oikeus määräsi hänet isänsä Jamie Spearsin huoltajuuteen. Eilen Britney hävisi jälleen oikeudessa kiistan huoltajuudestaan.

Supertähti on ollut jo pitkään hyvässä kunnossa. Hän teki taannoin menestyksekkään Circus-maailmankiertueen ja on löytänyt rinnalleen myös uuden miehen. Tämä ei kuitenkaan isälle riitä, koska hän hyötyy monin tavoin siitä, että tytär on holhouksessa. Isä päättää nimittäin kaikista Britneyn raha-asioista ja tytär joutuu maksamaan isälleen vieläpä huimaa palkkaa.

28-vuotiaan laulajan huoltajuutta käsiteltiin maanantaina oikeudessa Los Angelesissa, mutta jälleen kerran Britney Spears jäi ilman itsenäisyyttään. Edellisen päätöksen mukaan huoltajuuden olisi tullut päättyä kesäkuun lopussa, mutta näin ei nyt lopulta tapahdukaan. Isän mukaan Britneyllä on edelleen monenlaisia ongelmia elämässään. Isä päättää siis tyttärensä elämästä jatkossakin oikeuden päätöksellä, Radar Online uutisoi.

Oikeuden päätös tyrmättiin heti laajasti viihdelehdissä ja blogeissa. Seuraavan kerran huoltajuutta käsitellään oikeudessa 27. heinäkuuta.