Rihannan hakanneelle Chris Brownille porttikielto Britanniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden helmikuussa viihdemaailmaa kuohutti tapaus, jossa hiphop-artisti Chris Brown pahoinpiteli silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon Grammy-gaalaa edeltäneenä yönä Hollywoodissa.

Sittemmin Rihanna ja Chris ovat jo eronneet, mutta mies sai kuitenkin oikeudessa kovan tuomion törkeästä pahoinpitelystä. Nyt Chris Brown saa maksaa teoistaan myös muutoin kuin 180 päivän yhdyskuntapalvelussa ja viiden vuoden ehdonalaisessa. Pahoinpitely vaikuttaa nimittäin merkittävästi myös hänen tällä viikolla alkavaksi suunniteltuun kiertueeseensa, sillä Brownilla on porttikielto Britanniaan.

21-vuotias hiphop-artisti on nyt joutunut perumaan kiertueensa britiosuuden puolentoista vuoden takaisen yön tapahtumien johdosta. Hänelle ei nimittäin myönnetty viisumia maahan. Kaiken lisäksi kiertueen oli määrä tänään keskiviikkona Glasgow’sta, Britanniasta. Yhteensä saarivaltiossa oli määrä heittää ainakin kuusi keikkaa. Aiemmin samassa tilanteessa on ollut muiden muassa Snoop Dogg.