Francia Raisa juhli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Francia Raisa lukeutuu viihdemaailman nouseviin tähtiin, sillä hänet nähdään parhaillaan The Secret of Life of the American Teenager -televisiosarjan tähtenä, vaikka hän onkin jo 21-vuotias.

Raisa hauskutti taannoin rullaluistelemalla ohikulkijoita ja paparazzeja, sillä meno ei ollut kovinkaan varmaa. Francia itse otti kuitenkin huomiosta kaiken hyödyn irti ja järjesti kuvaajille ja ohikulkijoille nähtävää ainakin silmänruoan merkeissä. Nyt hänet on kuvattu ystävänsä Renee Olsteadin kanssa juhlimassa bikinibileissä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Francia Raisa on urallaan ehtinyt näytellä jo useissa televisiosarjoissa. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli vuonna 2005 Over There -nimisessä televisiosarjassa. Sittemmin sarjoja on tullut enemmänkin, mutta varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa. Tänä vuonna hänet nähdään myös The Cutting Edge: Fire & Ice -televisioelokuvassa.