Entisen lapsitähden äiti shokissa poikansa kuolinkuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka äskettäin edesmenneen näyttelijä Gary Colemanin kuolinkuvia on kaupiteltu amerikkalaisille viihdelehdille. TMZ-julkaisu kertoi, että nimetön taho pyysi kuvista viisinumeroista summaa rahaa.

Julkaisun edustaja oli nähnyt neljän kuvan kuvasarjan ja ainakin yksi kuva oli otettu entisen lapsitähden kuoleman jälkeen. Julkaisu ei luonnollisestikaan ostanut kuvia. Gary Colemanin äidin kerrotaan olleen shokissa kuultuaan että verkossa kaupitellaan kuvia hänen 28. toukokuuta aivoverenvuotoon kuolleesta pojastaan. Kuvien alkuperä on vielä selvittämättä.

Tähden äiti, Edmonia Sue Coleman, totesi TMZ-julkaisulle pitävänsä kuvien ottamista ja niiden myymistä äärimmäisen epäkunnioittavana sekä törkeänä rahastuksena. Tähden äiti kommentoi myös huhuja, joiden mukaan Colemanin entinen vaimo Shannon Price olisi kuvien takana. Hän totesi ettei voi keksiä moiselle mitään muuta motiivia kuin raha.