Heidi jätti viimein avioeropaperit – epäillään huijaukseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag ilmoitti pari viikkoa sitten eroavansa miehestään Spencer Prattista, mutta sittemmin monet viihdejulkaisut ovat julkisesti epäilleet koko asiaa mainostempuksi. Siihen viittaavat myös parin lähipiirin lausunnot.

Eilen Heidi kuitenkin jätti viimein virallisen avioerohakemuksensa tuomioistuimeen Santa Monicassa. Ennen sitä Heidi suuntasi Malibun oikeustalolle, joka oli kuitenkin lopulta väärä paikka. Tuostakin vierailusta julkkistyrkky itse ilmoitti etukäteen paparazzeille, jotta he osaisivat olla paikalla ikuistamassa tilanteen, Radar Online kertoi.

The Hills -realitysarjasta tunnetuksi tulleen julkkisparin avioeroa on alusta saakka epäilty, mutta eropapareiden jättämisen jälkeen he ovat kuitenkin askeleen lähempänä eroa. Prosessi on kuitenkin vielä helppo perua, ja viime päivinä heidän onkin väitetty suunnittelevan uuden realitysarjan käynnistämistä. Pari viikkoa sitten Heidi Montag ilmoitti hakevansa pääroolia kolmannesta Transformers-elokuvasta.