Lindsayn jalkapanta hälytti – Poliisi tutkii

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on joutunut pitämään jo parin viikon ajan nilkassaan elektronista seurantapantaa ehdonalaisen vankeustuomionsa seuraamiseksi. Panta valvoo julkkistähden liikkeitä ja mahdollista päihteiden käyttöä, mutta nyt asiassa on ilmennyt ongelma.

Lauantai-iltana Lindsay Lohanin jalkapanta hälytti MTV Movie Awards -jatkobileissä, ja asiasta ensimmäisenä uutisoineen People-lehden mukaan vielä ei ole tietoa miksi hälytys käynnistyi. Laitteen ei kuitenkaan pitäisi hälyttää vahingossa.

Lindsay Lohan on ilman tällaisia tapauksiakin tukalassa tilanteessa, sillä häntä odottaa varsin todennäköinen vankilareissu, koska julkkistähti ei ole täyttänyt ehdonalaisensa vaatimuksia käymällä hänelle määrätyillä päihdekursseilla. Tuomio voi tulla myös jos tuomari katsoo Lohanin käyttäneen päihteitä.