Martina Aitolehti: ”Jossain vaiheessa siirryn soolouralle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omasta realityohjelmastaankin tunnettu kohukaunotar Martina Aitolehti vietti keskiviikkoiltaansa Maarianhaminan uudella kasinolla ystävänsä, Dazzling Ladies -tanssija Jenna Monosen kanssa.

Martina kertoi viihdelehti Staralle olevansa innoissaan päästyään tyttöporukalla liikenteeseen Eskon ollessa laivakeikalla ja Victorian ja Hercules-koiran ollessa hoidossa.

– Kyllä sitä muutama skumppa tänään juodaan, myöhään yöhön juhlinut Martina totesi Staralle.

Martina Aitolehti kertoo kesän olevan kiireistä aikaa keikkarintamalla, sillä pariskuntaa työllistävät yökerhokeikat ja lukuisat festarit. Lisäksi muutaman viikon sisällä lanseerataan myös uusi näyttävä show. Martina katsoo kuitenkin jo tulevaisuuteen.

– Fakta on, että jossain vaiheessa siirryn soolouralle ja Dazzling Ladies -ryhmäni jatkaa itsenäisenä tanssiryhmänä ilman minua.

Aitolehden ystävä Jenna toteasi Martinan olevan vaativa ja äkkipikainen, mutta palkitseva työnantaja. Tempperamenttisen pariskunnan tulevaisuuteen kuuluvat toinen lapsi, firman kasvattaminen ja oma soolo-ura. Juhannuksen Martina ja Esko viettävät keikkailemalla Raumalla RMJ:ssä.

Martina Aitolehti PAF