Paris Hiltonin muodot ”kasvoivat” jälleen – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman seuratuimpiin tähtiin lukeutuva Paris Hilton on ihmetyttänyt alati muuttuvalla rintavarustuksensa koolla jo pitkään. Taannoin hänen salaisuutensa taisi kuitenkin paljastua, kun markkinoilta löydettiin vekotin, joka saa aikaan rintavaon pienirintaisillekin naisille.

Nyt laite on mahdollisesti ollut jälleen käytössä, sillä Paris Hilton kuvattiin taas keskimääräistä suuremmalta näyttävässä rintavarustuksessa MTV-viihdekanavan julkkisjuhlien jatkobileissä. Katso kuvat tästä.

Muutama viikko sitten Hilton oli juhlimassa Cannesin elokuvajuhlilla lukuisten muiden supertähtien tavoin. VIP Room -yökerhon esiintymislavalla keikistellyt kaunotar tuli samalla vilauttaneeksi hieman liikaa paljasta pintaa, kun hänen takapuolensa vilahteli hameen alta. Samalla yleisölle selvisi, että Hilton ei ollut pukenut iltapukunsa alle lainkaan alushousuja.