Ashley Greene esitteli kuuman tyylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan.

Alastomanakin useita kertoja muiden muassa bodypaint-kuvissa poseerannut kaunotar on nyt muuttanut jälleen tyyliään. Hän näyttäytyi maanantaina Los Angelesissa uudessa selvästi aikaisempaa vaaleammassa hiustyylissä. Muutoksen epäillään liittyvän tavalla tai toisella Ashleyn tuoreeseen mainossopimukseen Mark Cosmetics -yhtiön kanssa. Katso kuva alta.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.

Ashley Greene