Whitney Houston makkarankuoressa keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston palasi äskettäin konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Turneen Euroopan osuus tyssäsi pian, kun hän joutui perumaan konserttejaan Manchesterissa, Englannissa. Pian hän on saapumassa myös Suomeen.

Muutama viikko sitten Whitney Houston kiidätettiin sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Monet viihdelehdet ovat ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.

Nyt supertähti on ikuistettu keikallaan Kööpenhaminassa asussa, joka ei tehnyt välttämättä oikeutta hänen vartalolleen. Musta väri hoikentaa, mutta tällä kertaa mustakaan ei riittänyt, sillä lopputuloksena laulaja näytti pukeutuneen Taikaviitan asum ja makkarankuoren välimuotoon. Katso kuvat tästä.