Amber Lancaster on seksikäs cheerleader

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiokaunotar Amber Lancaster on ollut kovin vähällä huomiolla viihdelehdissä molemmin puolin Atlanttia orastavasta televisiourastaan huolimatta. Jatkossa tilanteeseen on mahdollisesti tulossa muutos, sillä Amber sijoittui äskettäin maailman sadan seksikkäimmän listalle.

Maxim-lehden listauksessa Amber Lancaster oli tänä vuonna sijalla 91. Sijoituksensa myötä vaalea kaunotar oli mukana myös lehden julkkisbileissä ja varasti kertaheitolla kuvaajien huomion juhlien punaisella matolla. Ennen televisiouraansa hän toimi Seattle Seahawks -joukkueen cheerleaderina. Katso kuvat tästä.

23-vuotias amerikkalainen Amber Lancaster voitti vuonna 1998 Miss Washington Teen -kauneuskilpailun. Cheerleaderinakin toiminut Amber on sittemmin tullut tunnetuksi The New Price Is Right -ohjelman mallina. Parhaillaan hän työskentelee MTV-kanavan The Hard Times of RJ Berger -komediasarjan parissa.