Carrie Underwood silmänruokaa baseball-pelaajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood kihlautui taannoin poikaystävänsä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 26-vuotias Carrie Underwood ja Ottawa Senatorsin 29-vuotias pelaaja Mike Fisher aikovat siis naimisiin.

Äskettäin yllättävän paljastavassa iltapuvussa American Idol -ohjelman järjestämissä julkkisjuhlissa poseerannut kaunotar on nyt ikuistettu näyttämässä taitojaan baseball-pelin parissa. Tarina ei kerro kuinka neitokainen menestyi, mutta ainakin kuvien perusteella silmänruokaa riitti. Katso kuvat tästä.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.