Cheryl Cole esitteli avoimen etumuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole erosi äskettäin pettäjämiehestään Ashey Colesta ja sittemmin hänen kerrotaan löytäneen vierelleen uuden miehen, ammattitanssija Derek Houghin, joka voitti äskettäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvaltojen version.

Äskettäin parin lämpimät välit saivat vahvistusta, kun Cheryl Cole oli eilen esiintymässä Lontoon Wembleyn stadionilla järjestetyssä Capital FM Summertime Ball -konserttitapahtumassa. Tällä kertaa Cheryl on kuitenkin ikuistettu Cosmopolitan-lehden julkkisjuhlissa. Hän oli pukeutunut varsin näyttävään iltapukuun, jonka etumus ei peittänyt ainakaan liikaa. Katso kuvat tästä.

Cheryl Cole on yhdistetty viime aikoina romanttisessa mielessä Derekin lisäksi myös The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amiin, mutta nyt Derek on tainnut viedä popkaunottaren sydämen. Hänen ex-miehensä on parhaillaan Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa.