Lehti: Heidin avioerohuijauksen syy selvisi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa uutisoitiin pari viikkoa sitten laajasti kuinka realitytähti Heidi Montag ilmoitti hakevansa avioeroa miehestään Spencer Prattista. Heidi kuitenkin ilmoitti pian että ei sittenkään ole vielä varma erostaan.

Sittemmin parin lähipiiri on vahvistanut, että kyseessä on vain julkisuudenkipeän pariskunnan juoni julkisuutensa maksimoimiseksi. Nyt amerikkalainen TMZ-julkaisu on selvitellyt asian taustoja ja saanut mielenkiintoista tietoa kulissien takaisista touhuista. Heidi muutti nimittäin eroilmoituksensa jälkeen ystävänsä Jen Bunneyn kanssa uuteen asuntoon, ja nyt julkaisu on saanut selville, että kyseinen Malibussa sijaitseva asunto vuokrattiin jo kaksi päivää ennen eroilmoitusta.

Heidin, Spencerin tai Jenin nimeä ei myöskään ole vuokrasopimuksessa. Tuoreimpien tietojen mukaan koko avioerojupakan tarkoituksena olisi ollut pedata pariskunnalle paras mahdollinen paikka lähteä neuvottelemaan uudesta realitysarjasta. Molemmat tähdet kun olivat tulleet alunperin tunnetuiksi The Hills -sarjasta, joka lopetettiin äskettäin. Realitysarjan päättymisen molempien julkisuusarvo laski selvästi.