Kelly Brook esitteli alusvaatekroppansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisissa seksikkyys- ja kauneusäänestyksissä viime vuosina hyvin menestynyt brittiläinen näyttelijä-malli Kelly Brook on voittanut muiden muassa äänestyksen maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja aiemmin myös äänestyksen maailman kauneimmista sääristä. Viime päivinä hän on suorastaan valloittanut viihdelehdet.

Britain’s Got Talent -kisan tuomarin pestistä jo kolmen päivän jälkeen potkut taannoin saanut Kelly on tehnyt viime aikoina varsin näyttävää uraa alastonkuvissa sekä bikinimallina muiden muassa Reebokille ja Ralph Laurenille. Viime viikolla kerrottiin, että Playboy maksaa Kellylle 500.000 dollaria nakukuvista. Nyt Brook poseeraa kuitenkin Ultimo-alusvaatemerkin mainoskuvissa. Katso kuvat tästä.

30-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.