Lindsay Lohan etsintäkuulutettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan nousi jälleen viikonloppuna otsikoihin juhlittuaan MTV Movie Awards -tapahtumassa Los Angelesissa. Hän on parhaillaan ehdonalaisessa ja hänen liikkeitään sekä päihteiden käyttöään seurataan sähköisellä jalkapannalla.

MTV-juhlissa panta kuitenkin hälytti, ja sen vuoksi tuomari on nyt etsintäkuuluttanut julkkisneitokaisen ja nostanut hänen aikaisemman 100.000 dollarin takuusummansa kaksinkertaiseksi 200.000 dollariin.

Pannan pitäisi hälyttää vain mikäli sitä yritetään poistaa tai mikäli sen pitäjä nauttii päihteitä. Lohanin asianajaja Shawn Chapman Holley yrittää parhaillaan tehdä kaikkensa, että hänen päämiehensä ei joutuisi vankilaan. Vielä ei ole varmuutta siitä miksi panta hälytti juhlissa, Metro-lehti uutisoi.