Martina Aitolehti: ”Alalla monennäköistä julkisuudenkipeää idioottia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omasta realityohjelmastakin tunnettu kohukaunotar Martina Aitolehti vietti keskiviikkoiltaansa Maarianhaminan uudella kasinolla. Monissa kohuissa keitetty julkkis mietti miten pariskunnan tekemiset päätyvät aina lööppeihin, mutta toteaa samaan hengenvetoon olevansa mediaseksikäs.

– Julkisuus on oma valinta, alalla pyörii monennäköistä julkisuudenkipeää idioottia, Martina totesi viihdelehti Staralle.

Hän kuitenkin myöntää, että kateellisten ihmisten puheista alkanut huumekohu satutti ja pisti miettimään asioita uudelta kantilta. Merkkivaatteista ja näyttävästä elämästä tunnettu Martina tunnustaa rakastavansa pinnallista ja kallista elämää.

– Kyllä mun täytyy myöntää, että mä rakastan kalliita asioita ja tuntuu hemmetin hyvältä, kun ne asiat on itse tienattu kovalla työllä. Jos joskus nousisi seinä vastaan laulu-uralla, työskentelisin varmaan kampaajana tai meikkitaiteilijana, Martina kertoi.

Tempperamenttisen pariskunnan tulevaisuuteen kuuluvat toinen lapsi, firman kasvattaminen ja oma soolo-ura. Juhannuksen Martina ja Esko viettävät keikkailemalla Raumalla RMJ:ssä.

Martina Aitolehti PAF