Rihannan upea vartalo kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-kaunotar Rihanna on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa Euroopan kiertueensa merkeissä, kun supertähti on nähty lavalla toinen toistaan seksikkäämmissä ja paljastavammissa asuissa.

Nyt Rihanna poseeraa Elle-lehden kesäkuun numeron kansikuvassa näyttävässä cocktail-asussa. Katso kuva alta. Lehden haastattelussa Rihanna kommentoi muiden muassa yksityiselämäänsä ja vahvistaa samalla seurustelevansa.

Viime viikolla Rihanna kertoi brittiläisen In:Demand -radio-ohjelman haastattelussa haluavansa ehdottomasti lapsia, mutta hän paljasti samalla pelkäävänsä synnyttämistä yli kaiken. Tästä syystä supertähti harkitsee seuraavansa Sandra Bullockin, Madonnan ja Angelina Jolien jalanjälkiä ja kasvattavansa perhettä adoptoimalla.

– Minä pelkään varsinaista synnytystä todella paljon, mutta haluan tulla jonain päivänä äidiksi. Haluan tulla äidiksi, vaikka minun pitäisikin adoptoida sen takia, Rihanna kertoi.

Rihanna Elle