Robert Pattinson katuu tätä gaalasuudelmaa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituista Twilight-elokuvista tuttu näyttelijäpariskunta Robert Pattinson ja Kristen Stewart palkittiin viikonloppuna MTV Movie Awards -palkintogaalassa odotetusti vuoden parhaasta elokuvasuudelmasta.

Perinteen mukaisesti heidän tuli esittää suudelmansa uudelleen palkintoa noutaessaan, ja sen he myös tekivät. Pienen yrittämisen jälkeen häveliään suudelman vaihtanut pariskunta villitsi faninsa niin yleisössä kuin kotikatsomoissakin. Sittemmin Pattinson on kuitenkin kertonut katuvansa suudelmaa, joka ei onnistunut hänen mielestään kovin hyvin.

– Minula oli siitä hyvä ajatus ja olin että ”Kuunnelkaa kaikki, jättäkää se minulle. Minulla on homma hallinnassa.” Minulla oli paljon ideoita, mutta ne eivät olleet kenenkään mielestä hauskoja ja lopulta päädyimme tekemään jotain joka ei toiminut, Robert Pattinson kommentoi MTV Newsille.