Teinityttö väijyi Robert Pattinsonia – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Robert Pattison totesi katuvansa viime viikonloppuna MTV Movie Awards -tapahtumassa nähtyä suudelmaansa tyttöystävänsä Kristen Stewartin kanssa. Pari päivää aiemmin Pattinsonilla oli hieman muitakin huolia.

Suosittu näyttelijä kuvaa parhaillaan Kaliforniassa Water For Elephants -elokuvaansa. Viime perjantaina kuvauspaikalla nähtiin kuitenkin välikohtaus, kun 16-vuotias Pattinsonin innokas tyttöfani pääsi livahtamaan kielletylle alueelle ja yritti tunkeutua lisäksi idolinsa asuntovaunuun.

Fani kuitenkin paikallistettiin ajoissa ja kuvauspaikalle soitettiin poliisit, jotka pidättivät hänet. Fanin touhut huomattiin kun hän piilotteli asuntovaunut viereisessä puskassa kameran kanssa, HollywoodLife.com uutisoi. Tyttö ei tehnyt pidätettäessä vastarintaa.