Vaimo kuvasi kuolevaa näyttelijämiestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime päivinä kohuttu 28. toukokuuta kuolleesta Gary Colemanista sairaalassa ikuistetuista valokuvista, joita on kaupiteltu amerikkalaisille viihdelehdille. Nyt kuvien lähde on tainnut selvitä ja törkeille kuvillekin on ilmeisesti löytynyt ostaja.

Kerroimme eilen kuinka lapsitähtenä tunnetuksi tulleen Gary Colemanin äiti kauhisteli poikansa kuolinkuvien kauppaamista ja kommentoi myös epäilyjä, että kuvien takana olisi Colemanin entinen vaimo Shannon Price. Pricen tiedottaja on nyt vahvistanut Us Magazine -lehdelle, että kuvat aivoverenvuotoon kuolemassa olleesta näyttelijästä otettiin Pricen ja tämän perheen toimesta.

– He eivät koskaan tarkoittaneet kuvia levitykseen, tiedottaja kertoi.

Samalla myös näyttelijän entinen manageri Victor Perillo on kommentoinut tapahtumia.

– Koen henkilökohtaisena hyökkäyksenä sen, että jotkut ihmiset kauppaavat Garystä sairaalassa otettuja valokuvia. Se on kohtuutonta ja halveksittavaa. Haluan kiittää kaikkia itseään arvostavia tahoja, jotka eivät ostaneet kuvia. Toivon, että muutkin kunnioittavat inhimillisyyttä, Perillo kommentoi puolestaan E! Onlinelle.