Ashley Greenen toppi ei peittänyt tarpeeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan.

Alastomanakin useita kertoja muiden muassa bodypaint-kuvissa poseerannut kaunotar muutti äskettäin jälleen tyyliään. Hän näyttäytyi maanantaina Los Angelesissa uudessa selvästi aikaisempaa vaaleammassa hiustyylissä. Nyt Ashley on kuvattu Beverly Hillsissä asussa, joka ei välttämättä ollut sopivin mahdollinen yhdistelmä. Hänen pieni sininen toppinsa ei nimittäin onnistunut peittämään aivan tarpeeksi sisältöään. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.