Britney Spearsia syytetään seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten uutisoitiin kuinka poptähti Britney Spears hävisi jälleen oikeudessa kiistan omasta huoltajuudestaan. Poptähti on ollut vuodesta 2008 saakka isänsä holhouksessa.

Huoltajuutta käsitellään seuraavan kerran oikeudessa heinäkuun loppupuolella, mutta nyt Britney voi joutua toiseenkin oikeudenkäyntiin. Hänen turvamiehensä on nimittäin eronnut ja syyttää nyt superjulkkista seksuaalisesta ahdistelusta.

Laulajan entinen turvamies ja entinen poliisi, 29-vuotias Fernando Flores, väittää Britneyn esitelleen toistuvasti alastonta vartaloaan hänelle ja vetäneen hänet mukanaan makuuhuoneeseen. Nyt Flores aikoo haastaa poptähden oikeuteen, Access Hollywood uutisoi. Turvamiehen ystävät vahvistivat, että laulaja lähenteli Floresia toistuvasti ja että mies tunsi menettävänsä työnsä ellei hän suostuisi läheisempään kanssakäymiseen.