Danko Jones: Michael Monroe on legenda!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Helsinki Live! -tapahtumassa konsertoinut kokenut Suomen kävijä Danko Jones pääsi tapahtuman backstagella viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin ja kohukaunotar Anne-Mari Bergin haastatteluun pari tuntia ennen tapahtuman käynnistymistä.

Kaksi kolmesta kanadalaisyhtyeen jäsenestä kertoi haastattelun tiimellyksessä fanittavansa erityisen paljon samassa tapahtumassa esiintynyttä Michael Monroeta. Hanoi Rocks -yhtyeen keulahahmo on Dankon tiimille todellinen esikuva ja idoli. Myös monet muut suomalaisyhtyeet ovat lähellä yhtyeen sydäntä, mutta yksi on ylitse muiden.

– Hanoi Rocks on uskomaton ja Michael Monroe on legenda. Soitimme festareilla Hanoi Rockin kanssa noin puolitoista vuotta sitten Espanjassa. Michael tuli keikalle jalka kipsissä. Ajattelin, että kuinka hän voi esiintyä, mutta he nousivat lavalle ja hän kiipesi lavarakenteisiin ja juoksi yleisön sekaan jalka kipsissä. Se oli uskomatonta. En tiedä olisinko voinut tehdä sitä hänen sijassaan. Hän on uskomaton esiintyjä, Danko Jones hehkutti Staran blogille.

– On aina hienoa nähdä Michael Monroe ja Hanoi Rocks esiintymässä. Muistan kun olimme vuonna 2004 esiintymässä Austinissa, Texasissa, ja kuulimme että Michael Monroe olisi tulossa katsomaan keikkaa. En nähnyt häntä yleisössä silloin, mutta muutama vuosi myöhemmin hän tuli kertomaan että oli nähnyt silloin keikkamme.

Katso videohaastattelu tästä.