Jaslene Gonzalezin iltapuku ei peittänyt rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Huippumalli haussa -ohjelma on tehnyt jo monesta lupaavasta kaunottaresta tähtiä, ja lisää tulee. Parhaillaan kovassa nosteessa on tumma latinokaunotar Jaslene Gonzalez.

Nyt Jaslene Gonzalez on ikuistettu juhlimassa 24-vuotispäiväänsä Puerto Ricossa sijaitsevassa hotellissa varsin rohkeassa iltapuvussa, joka oli tehty läpinäkyvästä materiaalista. Valtavalla kaula-aukolla varustettu iltapuku ei siksi peittänyt käytännössä lainakaan kaunottaren rintoja. Katso kuvat tästä.

American Next Top Model -ohjelman kahdeksannelta tuotantokaudelta tähdeksi ponnistanut 24-vuotias Jaslene Gonzalez oli kutsunut juhliin muitakin samaisesta ohjelmasta tuttuja kaunottaria, joten synttärijuhlien yleisö oli selvästi keskimääräistä näyttävämpää. Parhaillaan Jaslene on mukana Chica CoverGirl -kilpailun tiimissä.