Lil’ Kimin massiivinen rintavako tyrmää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen hiphop-tähti Lil’ Kim, oikealta nimeltään Kimberly Jones, tuomittiin muutama vuosi sitten vuoden vankeusrangaistukseen hänen valehdeltuaan oikeudessa kahta ystäväänsä suojellakseen. Valehtelukertoja oli syyttäjän mukaan yhteensä 29.

34-vuotias tähti selvisi kuitenkin helpolla, sillä maksimirangaistus teosta olisi ollut 20 vuotta vankeutta. Grammy-palkittu artisti joutuu lisäksi maksamaan 50.000 dollarin sakot. Sittemmin hän on jo suorittanut tuomionsa. Samoihin aikoihin hänellä oli myös lähes miljoonan dollarin verovelat, joita hän lyhensi myymällä omistamansa talon.

Nyt suosikkiartisti poseeraa varsin muodokkaana tuoreissa mallikuvissa. Hänen ulkonäkönsä on ja muotonsa ovat muuttuneet viime vuosina huomattavasti, kun supertähti on turvautunut monenlaisiin kirurgisiin operaatioihin asian eteen. Katso kuvat tästä.