Megan Foxin farkkupeppu vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon miesystävänsä Brian Austin Greenin kanssa romanttisella rantalomalla viettänyt näyttelijäkaunotar Megan Fox kuvattiin lomallaa lähes päivittäin nauttimassa vesileikeistä bikineissä. Nyt hän on palannut takaisin arkeen.

Megan Fox ikuistettiin nyt vuorostaan kotimaisemissaan Beverly Hillsissä, jossa hänellä oli luonnollisesti jo normaalit vaatteet yllään. Nekään eivät onnistuneet peittämään hänen seksikästä vartaloaan, ja paparazzit saivatkin ikuistettua maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin äänestetyn kaunottaren timmin farkkupepun. Katso kuvat tästä.

Meganin mukana oli myös Brian, kun pariskunta suuntasi shoppailemaan. Meganilla on nyt edessään uusien elokuvaroolien hakeminen, sillä äskettäin elokuvaohjaaja Michael Bay ilmoitti hänen saaneen potkut seuraavasta Transformers-elokuvasta.