Adrianne Curry: Olin täysin alaston!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -realitykilpailun vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry on viime aikoina julkaissut itsestään aktiivisesti paljastavia kuvia netissä. Mallina toiminut julkkistähti tunnetaan innokkaana Twitter-blogin käyttäjänä, vaikka hän onkin poseerannut viime aikoina myös varsinaisissa mallikuvissa.

Muutama päivä sitten hän julkaisi itse alastonkuvia Twitter-blogissaan (katso tästä). Niissä Adrianne nähdään poseeraamassa auringonlaskussa silhuettina, ja tästä syystä moni epäili ettei neitokainen poseeraa todellisuudessa alastomana. Nyt Adrianne on kuitenkin vakuuttanut Twitter-blogissaan olevansa kuvissa täysin nakuna. Kuvat on otettu Costa Ricassa, jossa Adrianne ehti viettää samalla myös hieman lomaa. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.

Adrianne Curry Stara.fi