Ashley Greenen bikinivartaloa kadehditaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Nyt hän on päässyt esittelemään upeaa bikinivartaloaan.

Alastomanakin useita kertoja muiden muassa bodypaint-kuvissa poseerannut kaunotar on nähty viime kuukausina yhä useammin nimekkäiden lehtien kuvissa ja nyt Ashley on päässyt esittelemään kadehdittua bikinivartaloaan Women’s Health -lehden kannessa ja sisäsivuilla. Katso kansikuva alta.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.

Ashley Greene Womens Health