Suosikkiyhtyeen paluu tyrmättiin – lopullisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin r&b-tähtiin lukeutuvan Beyonce Knowlesin isä Matthew on paljastanut 2000-luvun alkupuolella valtavaa suosiota niittäneen Destiny’s Child -yhtyeen kohtalon. Bändin ex-managerin mukaan neitokaiset eivät nimittäin enää aio koota rivejään.

Lukuisia hittejä urallaan julkaisseen yhtyeen jäsenistä osa suuntasi aikoinaan soolouralle, ja erityisesti Beyonce ja Kelly Rowland ovat niittäneet myös menestystä urillaan. Tällä viikolla Beyonce ja hänen miehensä Jay-Z ovat lomailleet Britanniassa. Samalla hänen isänsä on kommentoinut huhuja.

– Vastoin viime aikoina internetissä liikkuneita huhuja Destiny’s Child -yhtyeen paluusta meillä ei ole minkäänlaisia suunnitelmia bändin kokoamiseksi uudelleen levyä tai esiintymistä varten. Huhut eivät pidä paikkaansa. Jäsenet ovat tehneet menestyksekkäitä soolouria ja he pysyvät keskenäään ystävinä, mutta eivät tule kokoamaan enää yhtyettä, Matthew Knowles kertoi Just Jared -julkaisulle.