Muodokas Bond-kaunotar naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Quantum Of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton kihlautui viime vuonna samaisessa elokuvassa päätähden Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa. Nyt pariskunta on mennyt naimisiin.

Gemma Arterton tapasi Stefano Catelli -nimisen stuntmiehen Bond-leffan kuvauksissa ja parin kerrotaan ihastuneen ensisilmäyksellä toisiinsa. Parhaillaan Prince of Persia: The Sands of Time -elokuvassa nähtävä 24-vuotias Arterton ja 37-vuotias Catelli astelivat People-lehden mukaan alttarille Espanjan Andaluciassa viime sunnuntaina.

Zuherosin kylässä järjestetyissä häissä Gemma nähtiin lehden mukaan pukeutuneena kermanväriseen hääpukuun ja hänellä oli kädessään suuri kimppu valkoisia ruusuja. Vieraina oli lähinnä parikunnan lähipiiriä.

24-vuotias Gemma Arterton on aiemminkin seurustellut kuvausryhmän jäsenen kanssa, sillä toissa vuonna hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.