Kylie Minogue upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti Kylie Minogue on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa uuden Aphrodite-albuminsa merkeissä. Parhaillaan Kylie sukkuloi ympäri maailmaa levyn markkinoinnin merkeissä, mutta nyt hänellä on ollut aikaa myös näyttäviin mallikuviin.

Jo pidemmän aikaa espanjalaisen Andres Velencoson kanssa seurustellut 42-vuotias aussikaunotar poseeraa parhaillaan Black Book -nimisen lehden kuvissa yllättävän seksikkäänä muiden muassa alusvaatteisillaan ja uimapuvussa. Katso kuvat tästä.

Uuden albumin vastaavana tuottajana on toiminut Stuart Price ja levyä on ollut kirjoittamassa muiden muassa Kylie itse, sekä Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot ja Tim Rice-Oxley. Aphrodite on jatkoa Kylien vuonna 2007 julkaistulle X-albumille.