Realitytähti kiisti herpes-huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina varsin suurta kohua monellakin tavalla aiheuttaneen The Jersey Shore -realityohjelman tuottaja lipsautti äskettäin, että asukkaiden talossa olisi liikkeellä herpestä ja että asukkaat saisivat asian takia myös Valtrex-lääkitystä.

Asukkaat ovat luonnollisesti suivaantuneet moisesta väitteestä ja yrittävätkin nyt tyrmätä tuottajan lipsahduksen. Nyt sarjan seuratuimmat tähdet Snooki ja The Situation ovat astuneet julkisuuteen ja kiistäneet väitteet siitä, että heillä olisi herpes tai mitään muitakaan sukupuolitauteja.

Wonderwall -verkkojulkaisun videohaastattelussa molemmat kiistävät tuottajan kertomuksen. Lisäksi The Situation väitti ettei asukkaiden ja tuotantoyhtiön välillä ole seksuaalista kanssakäymistä ainakaan kuvausten aikana ja ettei kukaan asukkaista saisi lääkitystä sukupuolitauteihin.