Suomalaismiehet menestyivät homosivuston hottislistalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalisille vähemmistöille tarkoitettu verkkosivusto on nyt listannut pohjoismaalaista mieskomeutta homojen näkökulmasta valokuvien perusteella. Kuviessa nähtävien miesten henkilöllisyyksiä ei jutussa paljasteta. Mukana on runsaasti myös suomalaista mieskomeutta.

Kyseessä on Afterelton.com -julkaisu, jonka listalla ovat suomalaisista julkkismiehistä mukana muiden muassa HIM-yhtyeen keulahahmo ja rocktähti Ville Valo, nykyinen rallikuski Kimi Räikkönen, jääkiekkoilija Saku Koivu, Idols-laulaja Pete Parkkonen, näyttelijä Samuli Vauramo, poptähti Kim Herold ja televisiotähti Jani Toivola. Lista on siis Toivolaa lukuunottamatta heteropainotteinen.

Länsinaapuristamme mukana ovat kuvineen esimerkiksi prinssi Carl Philip, jalkapallotähti Fredrik Ljungberg ja näyttelijät Mikael Persbrandt, Eric Ericson, Andreas Wilson ja Linus Wahlgren sekä tanskalainen näyttelijä Nikolaj Coster-Waldau.