Britney Spears muodokkaana ostoksilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kuvattiin alkuvuodesta lukuisia kertoja lyhyen ajan sisällä kaupungilla ilman rintaliivejään, ja hänen muotonsa näkyivät tuolloin liiankin hyvin ohuiden paitojen ja toppien läpi.

Kuvien päädyttyä julkisuuteen laulajan isä määräsi Britneyn turvamiehet valvomaan, että tytär käyttää rintaliivejä aina julkisille paikoille mennessään. Määräys onkin pitänyt varsin hyvin, mutta vain tähän saakka. Nyt poptähti on nimittäin jälleen bongattu kaupungilla miesystävänsä Jason Trawickin kanssa pinkissä mekossa, joka paljasti hivenen liian hyvin tähden muodot. Katso kuvat tästä.

Isä on ilmoitti Britneyn henkivartijoille antavansa heille potkut mikäli he antavat laulajan poistua kotoaan ilman rintaliivejä. Isä on myös tuonut julki sen, että hän pelkää Britneyn on-off -poikaystävän Jason Trawickin aiheuttavan tyttärelleen uuden hermoromahduksen.